Pages

sâmbătă, 28 august 2010

Download gratis Muzica Hip-Hop

Cand vine vorba de downloadat muzica hip-hop gratuita atat din tara cat si din strainatate, cele mai bune albume le gasiti pe Scandalos Music. Desi este site-ul lui Sisu si Puya a.k.a La Familia, pe acest site nu o sa gasiti doar discografia completa a lor ori a cantaretilor care au cantat cu ei ori au fost scosi de casa lor de productie.


Daca intrati pe site veti observa ca pe langa diverse compilatii se gasesc gata de download si discografiile (toate albumele de cand a aparut trupa si pana acum) unor trupe cunoscute precum B.U.G Mafia si Parazitii si a unor trupe mai putin cunoscute precum “Ad Litteram”. Lasand laoparte trupele romanesti, veti gasi acolo si discografiile unor rapperi foarte cunoscuti din America precum Dr. Dre ori Snoop Dogg.


Bineinteles, melodiile acestea ori cate un album in parte se gasesc si pe dc++ ori pe torent, dar plusul acestui site este faptul ca ai toate albumele unui cantaret sau ale unei trupe la un loc, iar lista in materie de Hip-Hop in special de la noi din tara este destul de completa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu