Pages

sâmbătă, 28 august 2010

De ce nu asculta unele fetele Parazitii

Oare de ce nu asculta unele fetele Parazitii? Poate ati fost si voi pe la vreun bal sau concert unde au fost invitati Parazitii si ati observat ce atmosfera este: parazitii canta, toti baietii din sala canta odata cu ei, toata lumea stie versurile.. numai fetele venite cu baietii (nu stiu de ce) stau si se uita in gol.


Chiar nu inteleg care este problema, toate versurile din melodiile lor le inalta la rang de zeite si le pupa-n fund odata la trei cuvinte pe fete, spunand ca nu pot trai fara ele, ca le iubesc asa de mult, le adora etc etc. Defapt stai, astia erau de la BUG Mafia, erau manelistii, erau cam orice melodie vezi pe la tv pe posturile de muzica, rapperii de prin state si poetii din carti.


Eh, acum fiecare descrie fetele asa cum a avut placerea sa le vada sau sa le viseze. Si apoi, Parazitii descriu un anumit gen de fete.. singura problema este ca atunci cand canta se simt toate, de la cap la coada, fara exceptie si bineinteles, cum adevarul doare se cam supara si trec formatia asta pe lista neagra. In fine, este binecunoscut faptul ca femeile n-au avut niciodata un simt al umorului prea dezvoltat.


Dar hai mai bine sa ne amintim de o melodie frumoasa semnata Parazitii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu