Pages

vineri, 3 septembrie 2010

Emoticoane

Emoticoanele sunt acele semne rotunde prin intermediul carora iti exprimi emotiile pe care le simti atunci cand vorbesti cu cineva prin scris. Mai sunt numite si smiley pentru ca multe din ele sunt zambarete :) si in general sunt folosite pe messenger, dar fiind folosite acolo au devenit o necesitate peste tot pe internet, mai ales pe retelele de socializare gen iOrbix, Hi5, Facebook, Twitter etc.
Daca pe iOrbix, emoticoanele proprii sunt aproape gata si vor fi implementate cat de curand putandu-le folosi in comentarii in limita a 5 per comentariu.. intelegeti voi de ce am decis sa se introduca limita asta, pe celelalte retele sociale nu exista emoticoane proprii.. ma refer aici la Hi5 care bagase pentru messenger-ul propriu dar acum mai pot fi folosite doar in casete de chat din paginile jocurilor, cat despre restul retelelor de socializare gen Facebook n-am ce sa spun ca na.. site-ul ala e gol, nu poti nici macar sa iti pui poza in profil.. in mare parte pentru ca nici macar nu ai profil, ai un zid.

Indiferent de reteaua de socializare pe care pierdeti timpul, puteti folosi url-urile imaginilor cu emoticoane pentru a comenta sau a scrie in sectiunile profilelor voastre. Se gasesc pe internet foarte multe site-uri cu emoticoane, eu o sa va dau mai jos doar cateva urmand sa descoperiti si altele pe google daca astea nu va ajung dar cred ca vor fi de ajuns.
Pentru utilizatorii Hi5, trebuie doar sa copiati codul care apare cand dati click pe emoticonul care vreti sa il folositi, iar pentru utilizatorii iOrbix e la fel, doar ca pentru a lipi emoticonul in comentariu sau in Interese, trebuie sa dati click pe link-ul “Adauga imagine” apoi sa dai paste la cod in campul de la “Extrageţi din HTML”.. o sa vedeti ca scrie acolo “Dacă ai un cod HTML de pe un alt sait, lipeşte-l aici. Noi vom extrage din el adresa imaginii.” apoi apesi butonul de inserare. Se intampla asa pe iOrbix fiindca aici imaginile sunt imagini nu linkuri pe care cand dai click te trimit catre nush ce site-uri.
bullet.gif Smiley Jungle este un site in care se regasesc emoticoane structurate pe diferite categorii, si anume emoticoane de absolut toate felurile.
Pentru a le introduce in profilul vostru de hi5 copiati primul cod al emoticonului dorit. Daca vreti sa scoateti link-ul din ele si sa ramana doar imaginea pastrati din cod doar : <img src=”http://smileyjungle.com/smilies/alien1.gif” border=”0″>
De asemenea puteti sa va creati singuri un emoticon AICI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu